Gepersonaliseerde kalender

Yana Gifts staat graag voor u klaar voor uw gepersonaliseerde kalender te maken. Met ons ruime assortiment heeft u keuze uit verschillende soorten kalenders die u kan kopen. Een gepersonaliseerde kalender is het ideale cadeau dat u kan kopen voor het nieuwe jaar. Zo kan uw jaar met een vliegende start beginnen.

✔ Vrijblijvende offerte
✔ Relatiegeschenken
✔ Gepersonaliseerde kalenders

Een gepersonaliseerde kalender kopen

Het is altijd handig om een gepersonaliseerde kalender met een overzicht op uw bureau te hebben staan. Zo kan u per dag meteen zien wat op het programma staat. Het is dan ook een leuk hebbedingetje als u een gepersonaliseerde kalender heeft. U heeft de keuze uit diverse kalenders:

Elke kalender die u bij ons kan kopen heeft een eigen stijl, grootte en doeleinde. Via de website kan u ons hele assortiment bekijken en een offerte aanvragen. Zij die hun agenda vaak vergeten, kunnen het best een kalender kopen. U hangt het op of legt het weg en u weet altijd welke dag het is. Wilt u een kalender waar u al uw afspraken op kan neerpennen? Dan kiest u het best voor onze puzzelblokkalender. Als u niet te veel plaats wilt innemen met uw gepersonaliseerde kalender, kan u kiezen voor de dagblokkalender of lintkalender als ideaal bureauaccessoire.

Bestel nu uw kalender

Aarzel niet en koop nu uw favoriete kalenders als perfect relatiegeschenk voor het nieuwe jaar. Vroeg begonnen is half gewonnen! Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken via ons e-mailadres jelle@yanagifts.be of laat een bericht achter op onze contactpagina.